Annemarie Hinten treedt toe tot Raad van Toezicht Socires

Mw. Hinten wordt lid van de Raad van Toezicht, die verder bestaat uit Pieter van Geel (voorzitter), Frank van den Heuvel (vice-voorzitter) en Janny Bakker-Klein. Socires verheugt zich op de samenwerking met mw. Hinten – die we kennen als een zeer gedreven academica met een hart voor organisaties met een levensbeschouwelijk kenmerk.

 

Biografie

Annemarie Hinten is directeur van de Radboud Honours Academy aan de Radboud Universiteit. De Academy biedt onderwijs aan getalenteerde en gemotiveerde studenten die zich naast hun studie verder willen ontwikkelen. Daarnaast is zij bestuurlijk actief bij diverse maatschappelijke organisaties, waaronder de Stichting Thomas More en de Stichting Christelijk Sociaal Congres.

Zij is in 2009 gepromoveerd op onderzoek aan de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen en de Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na haar promotie is zij aan Tilburg University verantwoordelijk geweest voor het Academic Forum, waar programma’s worden georganiseerd op het snijvlak van wetenschap en samenleving.